Tanssijaportfolio

Sain kunnian kuvata tämän lahjakkaan tanssijan Anette Toiviaisen tanssijaportfolion juhannusviikolla tänä kesänä. Kuvaus oli aika tajunnanräjäyttävä muistutus minulle eräästä kuvauslajista, jota minun on jo pitkään pitänyt edistää. Nimittäin artistien kuvaamisesta. Lahjakkuuden kuvaamisesta. Sillä minun silmiini ihmiset loistavat silloin, kun he tekevät sitä mitä rakastavat!

Read More

Käsillä tekemisen kipinöitä

Valokuvaus on minulle monen osasen käsityötä. Olen vahvasti sitä mieltä, että valokuvaaminen on käsityöläisyyttä, vaikka seikkailemmekin nykyään digitaalisessa maailmassa. Valokuvat eivät synny kuitenkaan missään pilvessä vaan niiden eteen tehdään töitä käsin. Me maalaamme valolla.

Read More

Minun maljani on ylitsevuotavainen

Hän kattoi pöydän
tyhjään taloon.
Kylmään taloon.
Yksinäisyys ruokki häntä
askeleiden kaikuessa tyhjässä talossa.
Vuotavassa talossa.
Pisara pisaralta
hän täyttyi.
Kunnes hänen maljansa oli ylitsevuotavainen.

Read More

Giveaway HelsinkiMission Resonaarille

Anna soiton soida. Soittamisen ilo kuuluu kaikille. Joskus se muuttaa koko elämän.
Minulla oli ilo antaa osaamistani Give away -kampanjani kautta erityisryhmille suunnatulle musiikkikoulu Resonaarille!

Read More

Lapponia jewelry

This was the fourth time I was asked to shoot images for the brand I absolutely adore – Lapponia Jewelry, the iconic Finnish brand that works with the most talented designers and is very well known internationally. In my opinion, these pieces of jewelry are pieces of art; they are more than just jewelry to wear.

Read More

Chandelier

Minulle Chandelier -kuvasarja oli voimakuvaus. Pukemalla kauniin mallini Anastasian kattokruunuksi tahdoin kertoa sisäisestä valosta, sen kauneudesta ja erityisesti sen tärkeydestä. Kuinka sitä ei saisi menettää. Tahdoin muistuttaa, että valo voittaa aina pimeyden. Itselleni ja muille.

Read More

Sinä olet tarina

Laahustin viimeistä kertaa studioni portaat ylös. Jäljellä oli vielä roskien vieminen ja avaimen palautus vuokranantajalle. Oli se ilta, kun sulkisin toiseksi kodikseni muodostuneen studioni oven viimeisen kerran. Otti niin päähän. Ja väsytti. Väsytti ihan mahdottoman paljon.

Read More

Tehdään hyvää

Haluan aloittaa tämän vuoden tekemällä työni kautta hyvää. Tämä on yritykseni ensimmäinen giveaway-kilpailu, jonka haluan suunnata hyväntekeväisyyteen. Lue kilpailun kuvaus ja tarkemmat ohjeet ja osallistu 14.2.2019 mennessä.

Read More

Ikuisesti kukkivat Korukimput

Olen tehnyt kuvia tälle hurmaavalle yritykselle ennenkin. Korukimput.fi on suomalainen yritys, joka tekee käsityönä kustomoituja hääkimppuja. Eikä mitä tahansa hääkimppuja, vaan kimppuja, jotka eivät kuihdu vaan jatkavat kukkimistaan vielä juhlapäivän jälkeenkin. Materiaaleina kimpuissa käytetään nimittäin ikikukkia, erilaisia koristeellisia materiaaleja ja koruja. Ja jokainen kimppu on huolella ja rakkaudella tehty.

Read More

(35>14>12>10)=elämän yhtälöitä

”Kasvaminen sattuu. Aina tavalla tai toisella. Eikä kasvaminen lopu koskaan.”

Tämän blogitekstin kuvat on ottanut lahjakas ja ihana kollegani Petra Veikkola, jonka palkkasin ottamaan itsestäni kuvat 35-vuotiaana minuna.

Read More