”Quietude” – Helsinki 04-06:30 aamulla

Herätyskellomme soivat 24.6. tahoillamme klo 02 jotain. Hain Mallan kyytiini klo 03.30 ja kurvasimme Helsingin tuomiokirkon kiviselle juurelle. Ja sitten Malla tanssi luomaansa koreografiaa, minä kuvasin. Ja monina pieninä hetkinä me vain hymyilimme autiolla Senaatintorilla, sillä tunnelma pastellinsävyisen taivaan alla oli jotain poikkeuksellista meille molemmille.

Read More

Stories from the Melancholy Circus

The circus, the traditional type with a circus tent and a ring mounted on a sand-covered sports field, has never really been my thing. But the everyday circus has become much more familiar.

Read More

Emma Attiina: Solid

Astuin ensimmäistä kertaa käsikirjoittajan ja luovan johtajan saappaisiin tässä projektissa, Lasse Hartikaisen kuvaamalla Emma Attiinan musiikkivideolla ”Solid”.
Rakastin jokaista hetkeä tuona tyynenä lokakuisena kuvauspäivänä.

Read More

Tarinoita Melankolisesta Sirkuksesta

Sirkus, se sellainen perinteinen hiekkakentille pystytettävä sirkus pyöreällä areenalla vaihtuvine esityksineen, ei ole koskaan ollut oikein minun juttuni. Mutta Arkisirkus on tullut sitäkin tutummaksi. Ehkä siksi tämä sarja piirtyi ajatuksiini juuri tällaisena, väsyneenä arjen sirkuksena.

Read More

Tanssijaportfolio

Sain kunnian kuvata tämän lahjakkaan tanssijan Anette Toiviaisen tanssijaportfolion juhannusviikolla tänä kesänä. Kuvaus oli aika tajunnanräjäyttävä muistutus minulle eräästä kuvauslajista, jota minun on jo pitkään pitänyt edistää. Nimittäin artistien kuvaamisesta. Lahjakkuuden kuvaamisesta. Sillä minun silmiini ihmiset loistavat silloin, kun he tekevät sitä mitä rakastavat!

Read More

Käsillä tekemisen kipinöitä

Valokuvaus on minulle monen osasen käsityötä. Olen vahvasti sitä mieltä, että valokuvaaminen on käsityöläisyyttä, vaikka seikkailemmekin nykyään digitaalisessa maailmassa. Valokuvat eivät synny kuitenkaan missään pilvessä vaan niiden eteen tehdään töitä käsin. Me maalaamme valolla.

Read More

Minun maljani on ylitsevuotavainen

Hän kattoi pöydän
tyhjään taloon.
Kylmään taloon.
Yksinäisyys ruokki häntä
askeleiden kaikuessa tyhjässä talossa.
Vuotavassa talossa.
Pisara pisaralta
hän täyttyi.
Kunnes hänen maljansa oli ylitsevuotavainen.

Read More

Giveaway HelsinkiMission Resonaarille

Anna soiton soida. Soittamisen ilo kuuluu kaikille. Joskus se muuttaa koko elämän.
Minulla oli ilo antaa osaamistani Give away -kampanjani kautta erityisryhmille suunnatulle musiikkikoulu Resonaarille!

Read More

Lapponia jewelry

This was the fourth time I was asked to shoot images for the brand I absolutely adore – Lapponia Jewelry, the iconic Finnish brand that works with the most talented designers and is very well known internationally. In my opinion, these pieces of jewelry are pieces of art; they are more than just jewelry to wear.

Read More

Chandelier

Minulle Chandelier -kuvasarja oli voimakuvaus. Pukemalla kauniin mallini Anastasian kattokruunuksi tahdoin kertoa sisäisestä valosta, sen kauneudesta ja erityisesti sen tärkeydestä. Kuinka sitä ei saisi menettää. Tahdoin muistuttaa, että valo voittaa aina pimeyden. Itselleni ja muille.

Read More