Minun maljani on ylitsevuotavainen

Hän kattoi pöydän
tyhjään taloon.
Kylmään taloon.
Yksinäisyys ruokki häntä
askeleiden kaikuessa tyhjässä talossa.
Vuotavassa talossa.
Pisara pisaralta
hän täyttyi.
Kunnes hänen maljansa oli ylitsevuotavainen.

Read More

Giveaway HelsinkiMission Resonaarille

Anna soiton soida. Soittamisen ilo kuuluu kaikille. Joskus se muuttaa koko elämän.
Minulla oli ilo antaa osaamistani Give away -kampanjani kautta erityisryhmille suunnatulle musiikkikoulu Resonaarille!

Read More

Lapponia jewelry

This was the fourth time I was asked to shoot images for the brand I absolutely adore – Lapponia Jewelry, the iconic Finnish brand that works with the most talented designers and is very well known internationally. In my opinion, these pieces of jewelry are pieces of art; they are more than just jewelry to wear.

Read More

Chandelier

Minulle Chandelier -kuvasarja oli voimakuvaus. Pukemalla kauniin mallini Anastasian kattokruunuksi tahdoin kertoa sisäisestä valosta, sen kauneudesta ja erityisesti sen tärkeydestä. Kuinka sitä ei saisi menettää. Tahdoin muistuttaa, että valo voittaa aina pimeyden. Itselleni ja muille.

Read More

Sinä olet tarina

Laahustin viimeistä kertaa studioni portaat ylös. Jäljellä oli vielä roskien vieminen ja avaimen palautus vuokranantajalle. Oli se ilta, kun sulkisin toiseksi kodikseni muodostuneen studioni oven viimeisen kerran. Otti niin päähän. Ja väsytti. Väsytti ihan mahdottoman paljon.

Read More

Tehdään hyvää

Haluan aloittaa tämän vuoden tekemällä työni kautta hyvää. Tämä on yritykseni ensimmäinen giveaway-kilpailu, jonka haluan suunnata hyväntekeväisyyteen. Lue kilpailun kuvaus ja tarkemmat ohjeet ja osallistu 14.2.2019 mennessä.

Read More

Ikuisesti kukkivat Korukimput

Olen tehnyt kuvia tälle hurmaavalle yritykselle ennenkin. Korukimput.fi on suomalainen yritys, joka tekee käsityönä kustomoituja hääkimppuja. Eikä mitä tahansa hääkimppuja, vaan kimppuja, jotka eivät kuihdu vaan jatkavat kukkimistaan vielä juhlapäivän jälkeenkin. Materiaaleina kimpuissa käytetään nimittäin ikikukkia, erilaisia koristeellisia materiaaleja ja koruja. Ja jokainen kimppu on huolella ja rakkaudella tehty.

Read More

(35>14>12>10)=elämän yhtälöitä

”Kasvaminen sattuu. Aina tavalla tai toisella. Eikä kasvaminen lopu koskaan.”

Tämän blogitekstin kuvat on ottanut lahjakas ja ihana kollegani Petra Veikkola, jonka palkkasin ottamaan itsestäni kuvat 35-vuotiaana minuna.

Read More

Mercy

The idea of Mercy was born while flying somewhere above the sea of Denmark and Sweden in last May. I looked out of the window and saw a large field of wind turbines that rose from the sea. Nothing else was needed. In that moment five different kind of ideas collided together.

Read More

The Lady of the Shores

She stares at the horizon.
She waits.
He is gone.
But she waits.
Endlessly.

She is shaped by the sea.
Drunken of misery.
Wasting her life,
sunset after sunset.
Waiting.
Sound of the waves is her melody.
Wind in her hair whispers ’alone’.

She stares at the horizon.
The lady of the shores.

Read More