Suvi

Suvi sievilä - photographer & visual designer

Thank you for being here! I am an internationally awarded professional photographer. My life is full of colors. Nothing is just black and white. I use a lot the word ”beautiful”. I know that you can tell so many stories through one picture. And that’s why I love what I do!

Minun maailmani on täynnä sävyjä. Mikään ei ole mustavalkoista. Tulkitsen, tunnen ja koen. Käytän paljon sanaa ’kaunis’. Tahdon vaikuttaa ja vaikuttua. Tiedän, että yhdellä kuvalla voi kertoa lukemattomia tarinoita ja aiheuttaa lukuisia erilaisia tunteita. Ja siksi minä rakastan työtäni.

Olen kasvanut lapsuuteni ja nuoruuteni useiden eri taidelajien kautta. Näkökulmia elämään olen opiskellut Helsingin yliopistossa, josta valmistuin maisteriksi 2008. Visuaalisuuteen rakastuin Taideteollisessa korkeakoulussa (nykyinen Aalto yliopisto). Lopullisen sysäyksen valokuvaajaksi antoi Visuaaliviestinnän instituutti. Jokainen opinahjo on jättänyt minuun oman jälkensä.

Kotoani löytyy kaksi ihastuttavaa lasta ja aviomies. Rentoudun parhaiten leipomalla kakun. Rakastan riippumattoja ja syvällisiä keskusteluja ystävieni kanssa. Laulan autossa kilpaa radion kanssa päivittäin eikä kukaan kuuntele. Olen aina matkalla eikä sisimpäni lakkaa koskaan hyppimästä.

Kuvat: Petra Veikkola