Näen Sinussa: ”Meity”

Kirjoitin eilen alustuksen sarjalleni ”Näen Sinussa”. Tämä on sarjan ensimmäinen postaus. Lue blogikirjoitukseni tästä, jos haluat tietää lisää ideaa ja ajatuksia sarjani takana. Näen Sinussa on pieni hyvän mielen jakamisen projektini, jolla pyrin löytämään kamerani eteen minua visuaalisesti inspiroivia ihmisiä missä ikinä liikunkin.

Meity,
sinä olit ensimmäinen, jolle uskaltauduin ojentamaan kortin. Ensimmäisen kortin antaminen oli minulle iso kynnys. Emme törmänneet ohimennen ihmisvilinässä. Kävimme lastemme kanssa samassa harrastuksessa. Silti emme tainneet tietää edes toistemme nimiä :) Siellä yhdessä lastemme kanssa leikkiessä katsoin monesti ohimennen, että sinusta saisi kauniita kuvia ja mielessäni alkoi välähdellä ideoita.

Näin sinussa purppuranpunaista ja kukkia.

Kuvaideat eivät jättäneet minua rauhaan, joten viimein uskaltauduin antamaan sinulle kortin. En tiennyt yhtään mitä odottaa kun ensimmäisen kerran tuuppaan kortin toisen ihmisen käteen ja kerron olevani valokuvaaja ja että sinua olisi mahtava kuvata. Mutta otit kortin ihanan hämmentyneenä ja otettuna vastaan. Ja silloin tiesin, että ei nämä kortit varmaan kenellekään pahaa tee. Kiitos siis siitä, että et teilannut kuvauspyyntöäni vaan tartuit rohkeasti tarjoukseen.

Kirjoittelimme ja jaoimme hieman ajatuksia kuvauksesta. Kerroin visioistani ja mitä minä sinussa näen. Tahdoin kuitenkin, että kuvissa olisi myös sinua. Että en pakottaisi sinua vain omaan visuaaliseen muottiini. Kukista löysimme yhteyden, sillä olit aina halunnut, että sinut kuvattaisiin joskus kukkien ympäröimänä. Sinulta löytyi kaunis mekko ja se sopi kuvauksiin täydellisesti. Kuvaus oli kauniina kesäisenä iltana Träskandan puistossa Espoossa. Ympäristö oli satumainen. Siellä oli ilmeisesti ollut myös hetkeä aiemmin hyttysten iloinen perhetapahtuma ja niitä kuhisi kaikkialla, mutta onneksi ne pörräsivät enemmän minun ympärilläni ja jättivät sinut rauhaan :) Jo heti ensimmäisistä ruuduista olin aivan ällikällä lyöty. Osasit olla kameran edessä niin luontevasti ja kuvista tuli todella kauniita. Kuvaamista oli vaikea lopettaa, sillä hyviä ruutuja tuli koko ajan. Mikä flow!

Kun kuvaukset olivat ohi ja olin heittänyt sinut kotiin, ajelin vielä hetkeksi istumaan järven rantaan vain vilkaistakseni rauhassa mitä kortille oli tallentunut. Kuvia katsellessani hymähtelin iloisesti onnistuneille ruuduille ja olin vain ja ainoastaan todella onnellinen siitä, että juuri sinä sait ensimmäisen ”Näen sinussa” -korttini. Olet kaunis! Kiitos <3

×

Comments are closed.