Tehdään hyvää

Giveaway -kilpailu hyväntekeväisyyteen

Onko sinulla idea tai tarina, jonka voisimme toteuttaa yhdessä kerätäksemme varoja hyväntekeväisyyteen? Tämä giveaway -kilpailu etsii sinua. Lue kilpailun kuvaus ja tarkemmat ohjeet alta ja osallistu 14.2.2019 mennessä.

Moi! Olen Suvi Sievilä. Olen kansainvälisesti palkittu valokuvaaja ja kuvaamisen ohella myös graafinen suunnittelija. Toimin pääkaupunkiseudulla ja studioni sijaitsee Suvilahdessa, Helsingissä. Minulle on 12-vuotisen yrittäjyyteni aikana luotettu toinen toistaan upeampia työtehtäviä, olen saanut tehdä upeita mainoskuvauksia ja -kampanjoita tunnetuille suomalaisille yrityksille, brändeille ja järjestöille. Voit tutustua töihini nettisivujeni portfolioista.

Tahdon aloittaa tämän vuoden tekemällä hyvää työni ja osaamiseni kautta. Yrittäjyyteni alkumetreiltä saakka olen tahtonut työni kautta tehdä hyvää, olla mukana kertomassa ja jakamassa merkityksellisiä asioita ja tarinoita, jotka pysäyttävät miettimään. Suoraan hyväntekeväisyyteen suuntaavaa työtä en kuitenkaan ole vielä koskaan saanut toteuttaa – ja koska unelmat on tehty toteutettaviksi, päätin etsiä sellaisen projektin yritykseni ensimmäisen giveaway -kilpailun kautta!

Tahdon vaikuttaa ja vaikuttua. Tiedän, että yhdellä kuvalla voi kertoa lukemattomia tarinoita ja aiheuttaa lukuisia erilaisia tunteita. Ja siksi minä rakastan työtäni.

Kenelle kilpailu on suunnattu?

Tämä giveaway-kilpailu on avoin kaikille:
Järjestöille, yrityksille, yhteiskunnallisille toimijoille sekä yksityisille henkilöille Suomessa.

Tämä kilpailu on teille, joilla on tahto tehdä tänä vuonna hyvää hyväntekeväisyystempauksella. Teille, joilla on jo mahdollisesti ideat ja suunnitelmat valmiina, mutta joilta puuttuu visuaalisen tarinankerronnan tekijä. Teille, joilla on hallussanne tarina, jonka kertomisella tekisimme hyvää.

Etsin ideoita ja tarinoita, jotka toteutamme yhdessä tämän vuoden aikana kerätäksemme rahaa johonkin hyvään tarkoitukseen. Tai vain tuodaksemme jonkin tärkeän asian enemmän näkyväksi visuaalisen kerronnan keinoin. Uskon vahvasti, että parhaat asiat tehdään aina yhdessä.

Annan käyttöön koko osaamiseni

Mitä osaan ja mitä voin tarjota tämän kilpailun kautta:
1. Olen toiminut ammatikseni valokuvaajana 12 vuotta. Kuvaan studiossa ja miljöössä. Olen myös intohimoinen kuvankäsittelijä.
2. Olen graafinen suunnittelija. Teen työkseni lehtitaittoja, julisteita ja esitteitä sekä mainoksia. Painomaailman kanssa työskentely on hallussa.
3. Olen aloitteleva videokuvaaja. Videokuvaus on astunut työkalupakkiini vasta äskettäin. Tässä lajissa olen vasta alussa, mutta intoa sitä kohtaan löytyy sitäkin enemmän. Kenties toteutuksemme pieni osa voisi olla liikkuvaa kuvaa.
4. Tuotan sujuvasti tekstiä ja sisältöä. Rakastan ideointia, kirjoittamista ja tarinoiden kertomista. Monesti kirjoitan omien kuvieni taustalle esimerkiksi runoja. Tähän puoleeni voi tutustua lukemalla yli 70 tarinan blogiani.

Mihin sitoudun

Valitsen giveawayn kohteen hakemusten perusteella. Valitsen kohteen, jolle koen kykeneväni antamaan eniten. Sitoudun toteuttamaan yhdessä suunnittelemamme idean tänä vuonna, yhdessä sovittuna ajankohtana. Sitoudun pitämään kilpailun aikana minulle jaetut ideat salassa omana tietonani (koskee kaikki osallistujia). Sitoudun giveaway -kilpailussa kattamaan vain oman työni kustannukset. Jos hyväntekeväisyysidea vaatii ulkopuolisia tekijöitä esim. malleja ja stailaajia ja ostettavaa rekvisiittaa, giveaway ei kata ulkopuolisia kustannuksia. Saan käyttää valmista työtä osana työnäyteportfoliotani ja myös visuaalisten alojen kilpailuissa.

Miten osallistua?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja hyväntekeväisuuskohteesi/-ideasi mukaan giveaway-kilpailuun 14.2.2019 mennessä sähköpostilla
studio@suvisievila.com. 
Vastaan kaikkiin hakemuksiin vuorokauden sisällä. Jos et saa takaisin minulta viestiä, on todennäköistä, että viesti ei ole tavoittanut minua. Hyväntekeväisyyskohteen valitsen hakemusten joukosta kilpailuajan umpeuduttua ja viikon sisällä sen päättymisestä ilmoitan kaikille hakijoille osuiko valinta heihin vai ei. 

Tiedustelut: studio@suvisievila.com

Tehdään hyvää tänä vuonna – yhdessä!

– Suvi Sievilä

TM, VAT; valokuvaaja, visuaalinen suunnittelija, luova hullu

×

Comments are closed.