Näen Sinussa: Christina

Näen Sinussa -sarjan ideasta voit lukea täältä

Christina,

Luulen, että tämä kuvaus oli meille molemmille sellainen pieni arjen ja kiireen voitto. Kuinka paljon voikaan tulla elämässä suunnitelmien tielle, nauroimme! Näitä kuvauksia nimittäin pistettiin kasaan ainakin 4 kuukautta. Aina kun yritimme, tuli jotain. Tuli töitä, tuli yllättäviä vieraita, tuli surkea sää, tuli sairaalareissu. Siitä huolimatta viestimme whatsappissa olivat täynnä itkunauruhymiöitä ja sydämiä.

Tapasin sinut hyvinkin arkisena iltana. Tämä väsynyt perheenäiti työnsi kaupassa ostoskärryjä ja yritti kuumeisesti miettiä mitä ruokaa sitä taas perheelleen keksisi. Kauppareissuni ovat monesti sellaista epätoivoista laahustamista käytävältä toiselle. Siinä laahustaessani sinä osuit yhtäkkiä silmiini. Mitkä ihanat lempeät kasvot! Ja hiukset! Jatkoin laahustamista eteenpäin ja sitten tein u-käännöksen..piti ihan ryhtyä sellaiseksi kauppastalkkeriksi. Oikein salaa ohimennen tuijottaa. Ja kun olin kolmannen kerran lipunut vaivihkaa käytävän ohi missä teit töitä, totesin että sinua minä haluan kuvata. Muutama rohkaistumisen hetki itseltä, kortti esiin ja tuttu pieni jännitys siitä mikä on reaktio.

Otit pian yhteyttä takaisin whatsappin kautta ja minä olin innoissani!

Kun kysyin mistä pidät, kerroit, että tykkäät olla luonnossa. Näin hiuksesi lentävän tuulessa taustalla maanläheisiä sävyjä, oksia ja luonnon muotoja. Kun vihdoin saimme neljän kuukauden jälkeen kuvausaikataulumme sopimaan yhteen, sää oli ihanan valoisa. Kevät teki tuloaan, mutta kaikki oli vielä kauniin karua. Kun otin ensimmäiset testikuvat sinusta luonnon keskellä, sovit maisemaan niin täydellisesti. Kaikki sävyt toistivat samaa kaunista pelkistettyä väripalettia. Lämmin ja kylmä kohtasivat. Olin läsnäolostasi kameran edessä ihan ihmeissäni. Kultainen Afrikka välkkyi kaulassasi keskellä suomalaista metsää. Siinä oli jotain tosi hienoa. Juoksimme välillä lämmittelemään autoon ja juttelimme niitä näitä elämästä, maailmankansalaisuudesta, töistä ja haaveista. Sinun kanssasi oli niin helppoa olla.

Christina, kiitos että olit osa Näen Sinussa -sarjaa! Lämmitit läsnäolollasi kevättalven kirpakkaa päivää. Olet kaunis!

×

Comments are closed.