Korukimput.fi ja visuaalinen sielunsisko

Mitä jos hääkimppusi olisikin ikuinen eikä kuihtuisi koskaan? Sain kunnian tehdä kuvauksen yritykselle nimeltä Korukimput, joka toimittaa toinen toistaan upeampia käsin tehtyjä, kustomoituja kimppuja hääpareille omaksi tai vuokralle. Ja uskokaa kun sanon, ne ovat upeita!

Korukimppujen takana on Rita Elenius. Tiesin heti, että me ollaan visuaalisia sielunsiskoja, kun Rita kaatoi ensimmäisessä palaverissamme kokonaisen pahvilaatikollisen tekokukkia lattialle. Siitä näystä nimittäin molemmat sai jonkun visuaalisen sätkyn – sellaisen, joka inspiroi jokaista solua ja ajatuksesi kaikkoavat samantien johonkin kukkaismaahan. Jaamme myös salasuhteen kuumaliiman kanssa :D Ja rakastamme yksityiskohtia.

Mitenkä tämän nyt siis summaisi? Vaikka niin, että tämä oli yksi siisteimpiä työkuvauksia mitä olen ikinä päässyt tekemään.

Kimput kuhisevat ihania ja persoonallisia yksityiskohtia, jopa huumoria. Ne kimaltavat ja painavat kuin arvokkaat korut. Ja se kaikki sävyjen ja teemojen leikki mitä Rita on kimppuihin luonut! Ne ovat tosiaan enemmän kuin kukkakimppuja – ne ovat kantajalleen koruja.

 

Rita ja hänen työtoverinsa rakensivat upean lavastuksen kuvauksille! Kukkaseinämässä oli ollut heillä aivan mieletön työ ja oli vaikea lopettaa kuvaamista, kun tiesin, että he joutuisivat purkamaan sen kuvausten jälkeen. Mutta onneksi saimme koko väripaletin ja näkymän talteen.

Käykää tutustumassa Korukimppuihin! Livenä ovat muuten vielä upeampia kuin kuvissa!
www.korukimput.fi
Korukimput Facebook
IG: korukimput.fi

PS: Ritan kanssa on tulossa yhteistyöprojektia myös muiden kuvausten merkeissä – pysykää kuulolla ;)

Muah: Jannica Stelander (www.jannicastelander.com)

×

Comments are closed.